:: سال 95، ده واحد فناورجدید در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲ |

سال 95، ده واحد فناورجدید در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شدند

در سال گذشته تعداد ده واحد فناور دانش بنیان متعلق به اساتید و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران به جمع واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد این دانشگاه اضافه شدند که حکایت از گرایش بیش از پیش دانشگاهیان به تاسیس شرکت های دانش بنیان دارد.

به گفته دکتر سید علی اصغر بهشتی شیرازی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران، پذیرش 10 واحد فناور دانش بنیان در سال گذشته نشان از گرایش روز افزون دانشگاهیان به تاسیس شرکت های دانش بنیان دارد و این مرکز نیز در نظر دارد با توسعه فضای فیزیکی و ارایه خدمات، زمینه رشد بیش از پیش واحده های فناور را فراهم آورد.

وی افزود: در حال حاضر 26 واحد فناور دانش بنیان در مجموعه مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران مشغول به فعالیت هستند. اسامی ده واحد پذیرفته شده در سال 95  شامل : "پایش هوشمند زیر بنا"، "فرا صنعت موج"، "شرکت ریل اندیشان دانا"، "راهکار پردازش ژرف"، "آتی بین فن آور پارس"، "پرهیب هنر پارس"،  "نوآوران صنعت ریلی پایش" ، "مهبانگ فناوری های پارس"و"بهین سازان فرآیند امین" می باشد.

مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علم و صنعت ایران در پایان صحبت های خود گفت: با توجه به برنامه راهبردی دانشگاه مبنی بر حمایت از تجاری سازی یافته های پژوهشی، دو "شرکت تکین مقاوم سازی مواد پیشرفته" و "مگاموج ایرانیان"  نیز بر اساس آیین نامه حمایت از شرکت های دانش بنیان دانشگاه در محل مرکز رشد مستقر شده اند.

دفعات مشاهده: 938 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.354 seconds with 956 queries by yektaweb 3455