:: مهلت استفاده از اعتبارهسته های پژوهشی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران تا پایان بیستم خرداد96 اعلام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۳ |

به گزارش دفتر استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران، مهلت بارگذاری از سوی بنیاد ملی نخبگان جهت بارگذاری معرفی نامه هسته های پژوهشی دانشجویی در سامانه ثریا، حداکثر تا شنبه 20 خرداد96 اعلام گردیده و قابل تمدید نمی باشد.

گفتنی است مراتب تایید و اعطا اعتبار مذکور از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت خواهد گرفت و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند به سایت Tehran.bmn.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 737 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.175 seconds with 956 queries by yektaweb 3455