:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجویان کارآموز می پذیرند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۱ |

واحد های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران از بین دانشجویان این دانشگاه کارآموز می پذیرد.

به گفته دکتر سید علی اصغر بهشتی شیرازی، مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علم و صنعت ایران، واحدهای فناور مستقر در این مرکز می توانند نسبت به جذب کارآموز از بین دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران(حداکثر تا سقف دو نفر) اقدام نمایند.

دکتر بهشتی افزود: این کار به منظور ایجاد بستر برای آشنایی دانشجویان با فضای کسب و کار و کارآفرینی انجام خواهد شد و مرکز رشد نیز برای تقویت این هدف به ازای هر کارآموز جذب شده در شرکت ها و واحد های فناور معادل پنج میلیون ریال از بدهی های آنان را خواهد بخشید.

گفتنی است در حال حاضر بییش از 25 واحد فناور در این مرکز مشغول انجام فعالیت هستند.

دفعات مشاهده: 1043 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.186 seconds with 955 queries by yektaweb 3506