:: نرم افزار هوشمند سازی سرویس مدارس در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و اجرایی شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۴ |

نرم افزار هوشمند سازی سرویس مدارس(اسکب)، توسط پژوهشگران یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و اجرایی شد .
به گفته مجری طرح و مدیر عامل شرکت  مگا موج ایرانیان، این طرح بدون نیاز به سخت افزارهای خاص و تنها براساس گوشیهای هوشمند طراحی شده و دقت مکانیابی آن بالاتر از جی پی اس های مکانیابی است.
مهندس بهشتی، مجری طرح هوشمندسازی مدارس(اسکب) افزود: در این طرح خانواده ها با هزینه کمی می‌توانند از امنیت و آسایش فرزندان خود مطمئن ‌شوند و از جمله مزایای این طرح کاهش زمان انتظار دانش آموز و راننده، ارتباط لحظه ای والدین با راننده، مشاهده اطلاعات خودرو و راننده، اطلاع رسانی در مورد تغییر خودرو یا راننده، تسریع رسیدگی به تاخیرها، ثبت نظم یا بی نظمی راننده و دانش آموز و بسیاری مزایای دیگر خواهد بود.
وی افزود: با توجه به استفاده از نظرات کارشناسی و توجه به دغدغه های مدیران و پیمانکاران در طراحی سرویس هوشمند مدارس، طرح اسکب مورد استقبال مدیران مدارس، پیمانکاران و مسئولین آموزش و پرورش قرار گرفته است. طرح اسکب راه حلی جامع برای والدین، پیمانکار، راننده و مدرسه ارائه داده که موجب بهبود سرعت، دقت و اطمینان سرویس حمل و نقل دانش آموزان می‌شود و با استفاده از اطلاعات آماری جمع آوری شده، مدیران شهری می‌توانند برنامه ریزی دقیق تری برای خدمات شهری و کنترل ترافیک داشته باشند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان و مجری طرح در پایان گفت: این سرویس از طریق مدارس در اختیار والدین، پیمانکار و رانندگان قرار خواهد گرفت و مدرسه با نرم افزار اختصاصی خود نظارت عالیه بر عملکرد سرویس خواهد داش.
گفتنی است که دانشگاه علم و صنعت ایران مطابق آیین نامه مصوب هیئت امنا از شرکتهای دانش بنیان متعلق به اساتید و فارغ التحصیلان خود حمایت نموده و به منظور نظارت بر آنها بخشی از سهام این شرکتها متعلق به دانشگاه خواهد بود.

دفعات مشاهده: 281 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.176 seconds with 956 queries by yektaweb 3455