:: چهارمین جلسه از نشست‌های هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار توسط شرکت بهفا برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۵ |
شرکت بهفا به عنوان نماینده انحصاری انجمن بین‌المللی مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار در ایران و از واحد های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران، اقدام به برگزاری دوره هم‌اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار نموده است. این جلسات با محوریت تبادل تجارب در حوزه مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار به صورت رایگان و جهت ترویج دانش عملیاتی BPM برگزار می‌شود.
چهارمین جلسه از نشست‌های مذکور از ساعت 15 الی 17روز سی ام شهریورماه 96 برگزار خواهد و محور جلسه مذکور موضوعاتی همچون "استقرار سیستم یکپارچه مدیریت فرآیندهای کسب و کار در سازمان غذا و دارو و همچنین" تحلیل و ممیزی فرآیندهای کسب و کار" خواهد بود.
شرکت در این جلسات رایگان و عموم علاقه‌مندان این حوزه می توانند به  وبسایت انجمن به نشانی http://www.behfaco.ir مراجعه نموه و اقدام به ثبت نام نمایند.
لازم به ذکر است محل برگزاری نشست فوق دانشکده مهندسی صنایع و پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران خواهد بود
مهرداد آقامحمدعلی کرمانی، مدیرعامل نماینده انجمن بین الماللی مدیریت فرآیند، درباره این جلسه گفت: چهارمین جلسه از نشست‌های هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار در دو بخش برگزار خواهد شد. بخش اول توسط دکتر عبدالرحمن حایری از دانشگاه علم و صنعت ایران عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران مطالبی با موضوع " تحلیل و ممیزی فرآیندهای کسب و کار" ارائه می‌شود و در بخش دوم نیز قرار است مهندس حسین میرزایی، نماینده سازمان غذا و دارو، تجارب خود با موضوع "استقرار سیستم یکپارچه مدیریت فرآیندهای کسب و کار در سازمان غذا و دارو و همچنین"را برای شرکت کنندگان تشریح نماید. در انتهای جلسه نیز زمانی به پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان اختصاص داده خواهد شد.

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.173 seconds with 958 queries by yektaweb 3470