:: فیلم معرفی قابلیت های واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ساخته شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۷ |

فیلم معرفی قابلیت ها و ظرفیت های واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران تهیه و ساخته شد و به زودی از یکی از شبکه های سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد.
در راستای معرفی توانمندی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران مستندی 30 دقیقه ای از قابلیت ها و ظرفیت های واحدهای مذکور تهیه و ساخته شد و قرار است به زودی از شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش گردد.
گفتنی است در حال حاضر حدود 24 واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران به فعالیت مشغول اند.
دفعات مشاهده: 827 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 969 queries by yektaweb 3600