مرکز رشد و رسانه ها::

:: صندوق حمایت از صنایع الکترونیک ایران از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران حمایت خواهد کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۷ |

عصر روز چهارشنبه 24 آبان ماه 96 رئیس اداره ارزیابی طرح های صحا از شرکت های حوزه‌ی صنایع الکترونیک مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید نمود.
در این جلسه که دکتر سید علی اصغر بهشتی شیرازی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران، نیز حضور داشتند؛ از واحد های فناور دانشگاه علم و صنعت ایران که در حوزه صنایع الکترونیک فعال هستند، بازدید به عمل آمد.
در پایان این جلسه مهندس جان احمدی، رییس اداره ارزیابی طرح های صحا(صندوق حمایت از صنایع الکترونیک ایران) از طرح ها و پروژه های حوزه الکترونیک مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید نمود.
دفعات مشاهده: 1925 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3760