:: برای اولین بار در کشور سمینار بین‌المللی مدیریت فرایندهای کسب و کار برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۴ |

نماینده انحصاری انجمن بین‌المللی مدیریت فرایندهای کسب‌ وکار در ایران، سمینار تخصصی BPM را هفتم دی ماه 96 در محل هتل بین‌المللی پارسیان استقلال برگزار خواهد کرد.
در این سمینار که هفتم دی ماه 96 و همزمان با با هفتمین نشست BPM DAY برگزار خواهد شد؛ مهندس جهانگرد(معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) به ارائه تجربه ملی با عنوان « طراحی و پیاده‌سازی درگاه ملی خدمات دولت هوشمند» خواهند پرداخت.
پروفسور علیرضا منتظمی ( استاد دانشگاه مک‌مستر کانادا)، دکتر مهرداد کرمانی (رییس نمایندگی انحصاری ABPMP در ایران)،  دکتر آنه روزینات (موسس شرکت فرایندکاوی در هلند)،  دکتر آناتولی بلایچوک (ریاست نمایندگی انحصاری ABPMP در روسیه)، دکتر مرضیه بخشنده (فوق دکترای فرآیند کاوی) و مهندس بهرام ناجدی - مترجم و مدرس کتاب BPM CBOK از دیگر سخنرانان این سمینار خواهند بود.
گفتنی است در این سمینار یک روزه، قرار است از گواهی‌نامه بین‌المللی CBPP که امکان شرکت در آزمون اخذ آن در کشور به همت نماینده ایرانی ABPMP فراهم شده است؛ رونمایی شود.
دفعات مشاهده: 1722 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3741