:: رییس نمایندگی ABPMP در روسیه، از دفتر نمایندگی ABPMP در ایران بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ |
ریاست نمایندگی ABPMP در روسیه، از دفتر نمایندگی ABPMP در ایران بازدید کرد
رییس نمایندگی انجمن بین‌المللی مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار در روسیه، روز چهارشنبه 6 دی ماه 96، از دفتر این انجمن در ایران که در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران مستقر می باشد؛ بازدید کرد و در جلسه‌ای با رییس و نمایندگان این انجمن در ایران، فعالیت‌ها و برنامه‌های این دو نمایندگی مورد بحث قرار گرفت و تجارب افراد در هر حوزه به اشتراک گذاشته شد.
در این جلسه که با هدف آشنایی بیشتر دو نمایندگی و گسترش ارتباطات برگزار شد؛ تفاهم نامه ای در زمینه همکاری‌های این دو نمایندگی و حضور فعالان دو کشور در جلسات انتقال تجربه منعقد شد.
 هم‌چنین جهت انتقال تکنولوژی مربوط به حوزه خودکارسازی فرآینده، مقرر شد تکنولوژی comindware در آینده‌ای نزدیک از طریق نمایندگی ABPMP در روسیه به ایران منتقل شود و جهت گسترش به ریاست ایرانی انجمن واگذار گردد.
دفعات مشاهده: 1653 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3741