:: کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد

کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار ویژه اساتید ، دانشجویان و اشخاصی که برای اولین بار تصمیم به تاسیس شرکت دارند یا به تازگی اقدام به تاسیس آن کرده اند؛ روز دوشنبه 7 اسفندماه 96 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
در این کارگاه که توسط مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد، قرار است موضوعاتی از قبیل: "کلیات قوانین کار، مالیات بر درآمد، و ارزش افزوده و تامین اجتماعی"، "جرایم عدم رعایت قوانین کار، مالیاتی و تامین اجتماعی"، "کارهایی که قبل و بعد از ثبت شرکت باید انجام بدهیم"،"آشنایی با ضوابط استخدامی و ضرورت رعایت آن"،" مشمولین قانون تامین اجتماعی، مالیاتی و کار"،" آشنایی با نکات مهم در قراردادهای کار"و "چرایی و اصول شراکت" مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
مدرس این کارگاه، مسعود صدیق، مدرس کارآفرینی و قوانین کسب و کار کارآفرین برتر سال 1389 ، خواهد بود.
این کارگاه از ساعت 12:30 دقیقه روز دوشنبه 7 اسفندماه 96 در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد و علاقمندان برای ثبت می توانند با شماره تماس 09336872553 تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 769 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3647