مرکز رشد و رسانه ها::

:: نخستین نشست هماهنگی نماینده‌ی دانشکده های دانشگاه علم و صنعت ایران در برگزاری رویدادهای کارآفرینی و فناوری برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ |
نخستین نشست نماینده‌ی دانشکده های مختلف دانشگاه علم و صنعت ایران ظهر روز یکشنبه، هفدهم تیرماه 97 در سالن اجتماعات  مرکز رشد این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر سید علی اصغر بهشتی شیرازی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران به معرفی کوتاهی از قابلیت های مرکز رشد پرداخت و در ادامه فرآیند پذیرش شرکت ها و واحدهای فناور در این مجموعه را تشریح نمود.
وی در ادامه صحبت های خود خبر از برگزاری رویدادهای کارآفرینی و فناوری در سطح دانشگاه در نیمسال آتی تحصیلی در بین دانشجویان داد و افزود: مرکز رشد به منظور تقویت روحیه کارآفرینی و فناوری در بین دانشجویان و اساتید و همچنین آشنایی آنان با روند ایجاد شرکت های دانش بنیان در نظر دارد تا در نیمسال تحصیلی پیش رو سلسله مسابقات کارآفرینی و فناوری با عنوان " ستاره های فناوری" را برگزار نماید.
مدیر مرکز رشد افزود: این مرکز در پایان مسابقات کارآفرینی از طرح ها و ایده های برتر برای ساخت و عملیاتی کردن ایده حمایت خواهد کرد و به نفرات برتر برای این منظور تا سقف 20 میلیون تومان حمایت مالی خواهد نمود.
دکتر بهشتی شیرازی از نماینده‌ی دانشکده ها خواست تا زمینه‌ی برگزاری این رویدادها را در سطح دانشکده مربوطه فراهم نمایند و در اسرع وقت نسبت به برنامه ریزی آن با هماهنگی مسوولان هر دانشکده‌ اقدام نمایند.
مدیر مرکز رشد گفت: این مرکز در نظر دارد تا درگاه اینترنتی برای ثبت این ایده ها راه اندازی نماید و از مالکیت معنوی طرح های دریافتی حمایت شود.
وی در پایان صحبت های خود گفت: مرکز رشد واحدهای فناور بیش از 50 درصد هزینه برگزاری رویدادها را در هر دانشکده متقبل خواهد شد.
گفتنی است در پایان جلسه مذکور نماینده‌ی هر دانشکده نقطه نظرات خود را در حوزه برگزاری رویدادها ارایه نمودند.
دفعات مشاهده: 759 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781